mandag 28. oktober 2013

Siste dag i Tanzania

Vi sto opp klokka 09:00. Flyet vårt gikk 11:00. Så vi hadde tid ti å handle litt på flyplassen. Så gikk inn på flyet som var på vei til å dra til Japan.

torsdag 24. oktober 2013

1. Dag i Tanzania

Vi våknet opp kl.09:30. Vi spiste frokost sammen med den mannen vi leier av. Det smakte litt rart men det var greit.
Vi lånte bilen til Sahid for det var det mannen het.
 Vi dro til et sted son man kunne bli med i en luftbalong. Det var veldig morsomt men Calle syntes det var litt skummelt. Han var fortsatt litt redd etter helikopterturen.
 Men han syntes det gikk litt bedre etter hvert. Vi så veldig mye fint og se, vi så mange dyr. Turen tok en og en halv time.
 Når vi landet bestemte Magnus at vi skulle gå og spise. Magnus bestilte spagetti og Calle bestilte kjøttboller. Når maten kom var Magnus sin mat helt OK, men Calle sine kjøttboller smakte veldig rart. Så han spurte om hva det var og servitøren sa at det var gjeitetestikler. Calle løp ut av resturangen og spøy ut over bilen. Så vi dro tilbake til garasjen for og hvile litt. Etter det bestemte vi oss for og dra på ett teater. Vi så en fårestilling som handlet om en dame som var utro med tre menn. Etter det dro vi tilbake og la oss.

onsdag 23. oktober 2013

Tanzania her kommer vi!

Nå har vi landet i Tanzania og det var en lang flytur. Vi landet på fluplassen i Swahiliwood og der tok vi en taxi til en liten garasje til en mann som vi aldri hadde sett,  der skulle vi bo i to dager. Mannen var litt skummel men det gikk helt OK! Vi spiste middag hos mannnen som vi leide av og han lagde gjeitegryte. Det var veldig ekkelt så vi tro på en liten kafe som vi bestilte et smørbrød hver.

tirsdag 22. oktober 2013

En hel dag i Mexico

Hei, nå har vi dra litt rundt i  Mexico og finne litt mere ut om landet. Mexico ligger i Nord-Amerika
og de har en president og de snakker spansk og engelsk.
 Etter vi hadde fått vite litt mere om Mexico dro vi til en resturant som man kunne lage egen Taco. Magnus lagde en Taco som han fylte med Guacamole og kjøttdeig. Mens Calle fylte sin Taco med alt som stod på bordet.
 Etter vi hadde spist var vi stappa mette, Men vi klarte og sise en banansplitt hver. Så gikk vi til hotellet for og slappe litt av. Så pakket vi en bag og dro på stranda.
 



 

I Mexico!

Vi kjørte ca. 1 mil for å komme til en resturant der de solgte Taco og Fajitas. Da maten kom fikk vi en kurv med Fajitas. Den var kjempe god! Etter at vi hadde spist Fajitas gikk vi tibake til hotellet å skifta og gjorde oss klare til desseret.
014

Vi drar til Mexico!

Nå har vi landet i Mexico by og skjekket inn på hottelet vårt. Hottelet ligger mitt i byen og heter Melia Mexico Reforma. Nå er vi på vei til en resturant der vi skal spise Lunch.
Hottle

Kvelden i går!

I går kveld etter vi hadde spist en veldig god middag tenkte vi å dra på en helicoptertur, vi hadde sett en plakat om det. Da kom frem til helecopterplassen begynte Calle å bli litt nervøs. Han viste ikke helt om han ville opp i lufta etter en mettende middag. Så det endte med at magnus dro alene opp i helicopteret.
Magnus syntes det var VELDIG spennende å være oppe i et helicopter som er i lufta! Etter vært ble Magnus litt engstelig fordi de fløy så veldig høyt. Så det endte med at han sa fra at han ville ned til bakken. Så sa vi takk for oss til piloten og gikk til byen for en desseret.
Calle er en pyse

1. Dag i Washington

Vi våknet opp kl.09:30 å gikk ned til frokost. Mens vi spiste bestemte vi oss for å dra til det Hvite Hus. Så gikk vi opp på rommet å pakket en bag med et kamera, vann, frukt og litt cash!! Vi Skaffet oss en drosje og kjørte til det Hvite Hus. Vi kom selvfølgelig ikke helt inn men vi fikk se byggningen utenfor gjerde. Det Hvite Hus er også et palament.
Etter at vi hadde vært ved det Hvite Hus. Dro vi til statuen av Abraham Lincoln. Statuen var mye større en det vi hadde forventet, det var veldig mange folk der så vi kom ikke helt til statuen. Så gikk vi hjem, på vegen gikk vi innom noen butikker. Calle foreslo at vi gikk tilbake til byen etter middag.

LinconIkkepedia bolde

Til Washington D.C

På Tirsdag dro Magnus og Calle til flyplassen på Gardemoen. Flyet dro kl. 14:45 og landet i Washington kl.19:00! Vi hadde Reservert et hotell på State Plaza hotell. Hotellet var veldig fint til å være så billig. Sånn så det ut!!
Rommmm